Anja Kragelj

 

Anja Kragelj

Želja po spoznavanju različnih odtenkov pisanega in bogatega notranjega sveta človeške duše me je že med študijem na Oddelku za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani popeljala tudi do začetka študijske poti na Univerzi Sigmunda Freuda, kjer sem zaključila prvo stopnjo fakultetnega študija Psihoterapevtske znanosti in pridobila naziv Bakkalaurea psihoterapevtske znanosti (BA pth.) ter specializantka psihoanalitične psihoterapije.

Med izkušnjo lastne psihoterapevtske obravnave v okviru specialističnega študija psihoanalitične psihoterapije in med kasnejšim strokovnim udejstvovanjem sem spoznala, kako je biti nekdo, ki obišče psihoterapevta, in kako pomembno je varno ter zaupno zavetje psihoterapevtske sobe. V takem okolju je lažje narediti tisti pogumen korak, pogledati vase in pričeti spoznavati svoj lastni notranji svet. Moja vloga je, da vam pozorno prisluhnem in vas na tej poti spremljam.

Redno se posvečam nadgrajevanju svojega strokovnega znanja in se udeležujem tudi supervizijskih srečanj, ki se izvajajo pod vodstvom izkušenega psihoterapevta. Želim si in si prizadevam, da bi bil kakovostne in strokovne obravnave deležen vsak, ki me obišče v terapevtskem prostoru.

 

Anja Kragelj

univ. dipl. pedagoginja in bac. scient. Pth., specializantka

Pristop: Psihoanalitična psihoterapija

Storitev: Individualna psihoterapija

T.: 041 237 298

E.: kragelj.psihoterapija@gmail.com