OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI ZA BOLJŠE NEPLAČLJIVE REZULTATE NA GOOGLU

NAROČNIK PRENOVE SPLETNE STRANI: : PSIHOTERAPIJA CORP, LJUBLJANA

S prenovo spletne strani do bolj kvalitetnih strank

Prenova spletne strani je danes za večino podjetij čedalje bolj pomembna. Potrebno je stopiti v koraku s časom, saj potencialne stranke podjetje velikokrat ocenjujejo na osnovi njihove predstavitve na spletu. Prav tako je za boljše pojavljanje na iskalnikih nujno potrebno pri postavitvi spletne strani le – to prilagoditi tablicam in pametnim telefonom. Vsebine se lepo “zložijo” druga pod drugo in ni potrebna prilagoditev besedila za lažje branje. V našem podjetju Vsi.si imamo za stranke, ki želijo nekaj več svojega dizajnerja za oblikovanje spletnih strani, ki jo prilagodi zahtevam naročnika. Prav tako tudi strani, ki so izbrane iz knjižnice dizajnov v določeni meri prilagodimo logotipu in celostni grafični podobi podjetja.

Vsisi
 
CORP

Kako s psihoterapijo izboljšati svoje življenje?

Center za osebnostno rast in psihoterapijo pod eno streho združuje različne strokovnjake s področja psihoterapije in supervizije ter specializante z različnimi terapevstikimi pristopi. Delujejo že od leta 20111 in strokovno usposobljena ekipa skrbi za več kot 100 različnih posameznikov, ki obiskujejo fizioterapijo. Prav tako organizirajo tudi različne delavnice in vsak mesec z brezplačnimi predavanji ozaveščajo ljudi o pomembnosti psihoterapije kot metode za zdravljenje duševnih stisk.

 

Optimizacija spletne strani – on site in off site

Za dobro pozicioniranje spletne strani je potrebna najprej kvalitetna on site optimizacija – to pomeni optimizacija na spletni strani podjetja. Potrebno je upoštevati kar nekaj elementov, ki jih mnogo podjetij izpusti, saj se jim ne zdijo tako pomembna. Pravilno poimenovanje naslovov, slik, napisane meta oznake, kvalitetna besedila… Prav tako je pomembno povezovanje vsebin med stranmi. Drugi pomemben del pa je off – site optimizacija kar pomeni izgradnjo povratnih povezav na spletno stran podjetja. Ta postaja danes čedalje bolj pomembna. V našem podjetju Vsi.si temu dajemo zelo veliko pozornost. Zaupa nam čedalje več strank in tudi vse večja podjetja. Če vas zanima optimizacija, pokličite podjetje Vsi.si d.o.o.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Candor-dominkoIzdelava spletne strani Aqua CoolIzdelava spletne strani Kamp KorenIzdelava spletne strani Blue MauritiusIzdelava spletne strani INTECTIVIzdelava spletne strani Odvetnik NM

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.