CORP pogovori

V torek, 4.2.2020, med 17:30 in 19:00, vljudno vabljeni v Lobby bar hotela Union v Ljubljani na prvi CORP-ov javni dogodek v letu 2020, pogovor s CORP-ovima psihoanalitičnima psihoterapevtoma Aleksandro Strne in Iztokom Zverom.

Dogodek bo potekal v povsem neformalnem in sproščenem vzdušju Lobby bara Hotela Union, na Miklošičevi 1, v Ljubljani, in bo predstavljal priložnost, da z omenjenima psihoterapevtoma skupaj spregovorite o najrazličnejših vprašanjih, ki se vam morda porajajo glede področja psihoterapije in/ali duševnega zdravja na splošno.

Dogodek ne bo vseboval predstavitvenih, predavateljskih ali psihoterapevtskih metodoloških elementov. Vsem, ki se za dogodek zanimate, a ste hkrati sami že vključeni v psihoterapevtski proces pri psihoterapevtu/tki, predlagamo, da o svojih vprašanjih oziroma razmišljanjih glede psihoterapije in duševnega zdravja na splošno, rajši spregovorite s svojim psihoterapevtom/tko v okviru vaših psihoterapevtskih srečanj oziroma v okviru psihoterapevtskega procesa v katerega ste vključeni.

Z naše organizacijske strani smo v baru poskrbeli za rezervacijo manjšega javnega prostora kjer bo naš pogovor lahko potekal, psihoterapevta pa vam bosta v svoji strokovni vlogi na voljo za sproščeni in spontan skupinski pogovor v omenjenem časovnem okviru.

 

VABLJENI k pridružitvi pogovorom oziroma k posredovanju informacije o dogodku morebitnim zainteresiranim!

 

Hvaležni bi bili, v kolikor nam uspete vnaprej sporočiti vašo namero pridružitve pogovorom najkasneje do 31.1.2020, na corp@psihoterapijacenter.si.* Hvala!

* V slučajnem primeru občutno večjega števila prijav na dogodek, si pridržujemo pravico naknadne spremembe lokacije, ki jo vsem prijavljenim sporočimo najkasneje v ponedeljek (3.2.) zjutraj.